Afișez toate cele 5 rezultate

Oala de condens termostatica (aerisitor) din inox TH21SS

Oala de condens termostatica (aerisitor) de tip TH21SS este special conceputa pentru a fi utilizata pe echipamente de procesare produse alimentare, chimice precum si pe aragazuri, sterilizatoare și echipamente de spălătorie. Conexiunile sunt de tip flansa sau filet interior.

Oala de condens termostatica din inox TSS22

Oala de condens termostatica (si aerisitor) de tip TSS22 este complet contruita din inox inoxidabil si este special conceputa pentru a fi utilizata pe echipamente de procesare produse alimentare, chimice precum si pe aragazuri, sterilizatoare și echipamente de spălătorie. Dimensiunea mica a acesteia o face ideala pentru utilizarea pe scara larga in aceste varietati de echipamente.

Oala de condens termostatica TSS6 (inox)

Oalele de condens termostatice (aerisitoare) TSS6 din oțel inoxidabil sunt proiectate special pentru a fi utilizate în reactoare, sterilizatoare și linii de distribuție în sisteme de abur curat și pur. Dimensiunile lor mici le fac ideale pentru utilizarea cu o mare varietate de echipamente de acest fel.

Oala de condens termostatica TSS6A (inox)

Oalele de condens termostatice (aerisitoare) TSS6A din oțel inoxidabil sunt proiectate special pentru a fi utilizate în reactoare, sterilizatoare și linii de distribuție în sisteme de abur curat și pur. Dimensiunile lor mici le fac ideale pentru utilizarea cu o mare varietate de echipamente de acest fel.

Oala de condens termostatica TSS6H (capacitate mare)

Oalele de condens termostatice (aerisitoare) TSS6H din oțel inoxidabil sunt proiectate special pentru a fi utilizate în reactoare, sterilizatoare și linii de distribuție în sisteme de abur curat și pur. Dimensiunile lor mici le fac ideale pentru utilizarea cu o mare varietate de echipamente de acest fel. Elementul termostatic este foarte sensibil și proiectat să se deschidă cu o sub-răcire minimă de aproximativ 2 ºC în raport cu temperatura aburului saturat.