Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Robinet ventil 3 cai cu actionare pneumatica

Supapele de control PV403  au trei căi pentru serviciul de amestecare. Actuatorul pneumatic PA este o diafragma de cauciuc și multi-arcuri. Acțiunea sa poate fi DA - acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA - acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele V403 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Gama larga de utilizare permite utilizarea acestora cu cele mai frecvente fluide de proces cum ar fi apa, apa supraîncălzită, uleiul diathermic, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Robinet ventil 3 cai cu actionare pneumatica PV403

Supapele de control PV403  au trei căi pentru serviciul de amestecare. Actuatorul pneumatic PA este format din o diafragma de cauciuc și multi-arcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele V403 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice conditii de procesare. Gama larga de utilizare permite utilizarea acestora cu cele mai frecvente fluide de proces cum ar fi apa, apa supraîncălzită, uleiul diathermic, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Robineti sfera 3 cai corp alama cu actionare electrica

Robinetii sfera 3 cai corp alama cu actionare electrica se utilizeaza in instalatiile de apa rece si termoficare, dar si in instalatii casnice si industriale, pentru a asigura devierea circuitelor in conformitate cu profiul instalatiei.

Robineti sfera 3 cai corp alama cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 cai corp alama cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda sau alte fluide care sunt compatibile si unde exista o sursa de aer comprimat pentru alimentarea actionarii. Acestia asigura un amestec intre doua fluide sau devierea unui fluid pe un circuit al instalatiei.

Robineti sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica

Robinetii sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica se utilizeaza in diverse instalatii pentru devirea circuitului fluidelor in conformitate cu nevoie tehnice ale acestora.

Robineti sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica UMA

Robinetii sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica UMA se utilizeaza pentru amestecul sau distributia fluidelor industriale si reprezinta un sistem compact, robust si economic.

Robineti sfera 3 cai corp inox cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 cai corp inox cu actionare pneumatica se utilizeaza pentru amestecul sau distributia fluidelor industriale si sunt in conformitate cu standardul ISO 5211.

Robineti sfera 3 cai corp otel cu actionare electrica NA

Robinetii sfera 3 cai corp otel cu actionare electrica NA se utilizeaza pentru amestecul sau distributia fluidelor industriale si reprezinta un sistem compact, robust si economic.

Robineti sfera 3 cai corp otel cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 cai corp otel cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda, sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie si unde exista o sursa de aer comprimat pentru alimentarea actionarii.

Robineti sfera corp alama

Robinetii sfera corp alama se utilizeaza in instalatii de apa rece sau termoficare si asigura devierea circuitelor conform profilului instalatiei.

Robineti sfera corp otel

Robinetii sfera corp otel se utilizeaza in instalatii de distributie a apei, de termoficare, sau in industria chimica si petrochimica.

Robineti sfera corp otel PN400

Robinetii sfera corp otel PN400 se utilizeaza pentru actionarea concomitenta a diverselor echipamente in instalatiile care vehiculeaza apa sau aer comprimat.