Afișez toate cele 10 rezultate

Separatoare de picaturi centrifugale S25

Separatoarele de picaturi centrifugale S25 se utilizeaza pentru a elimina umezeala cauzata in interiorul tevilor de catre aburul sau aerul comprimat vehiculat.

Separatoare de picaturi centrifugale S25SS

Separatoarele de picaturi centrifugale S25SS se utilizeaza pentru a elimina umezeala cauzata in interiorul tevilor de catre aburul sau aerul comprimat vehiculat.

Separatoare de picaturi conexiune filet

Separatoarele de picaturi conexiune filet se utilizeaza pentru eliminarea picaturilor de apa, ulei sau praf in instalatiile care vehiculeaza abur si aer comprimat.

Separatoare de picaturi conexiune flanse

Separatoarele de picaturi conexiune flanse se utilizeaza pentru eliminarea picaturilor de apa, ulei sau praf in instalatiile care vehiculeaza abur si aer comprimat. Acestea permit obtinerea unui fluid curat si asigura protejarea echipamentelor.

Separatoare de picaturi orizontale SH25S

Separatoarele de picaturi orizontale SH25S se utilizeaza pentru eliminarea picaturilor de apa, ulei sau praf in instalatiile care vehiculeaza abur si aer comprimat. Acestea permit obtinerea unui fluid curat si asigura protejarea echipamentelor.

Separatoare de picaturi S30S

Separatoarele de picaturi S30S se utilizeaza pentru eliminarea picaturilor de apa, ulei sau praf in instalatiile care vehiculeaza abur si aer comprimat. Acestea permit obtinerea unui fluid curat si asigura protejarea echipamentelor.

Separator de picături SF251/S

Separatoarele centrifugale din seria SF251/S îndepărtează umezeala din conductele de abur și aer comprimat. Aburul și aerul comprimat trec prin separator și, ca urmare a forțelor centrifuge, a efectelor de impact și de turbionare, particulele cu o greutate specifică mai mare, cum ar fi picăturile de apă și ulei, umiditatea în suspensie, murdăria și calcarul sunt separate de fluid. Condensul colectat în partea inferioară a separatorului trebuie evacuat automat cu ajutorul unui sifon adecvat sau a unui sifon de aer comprimat.

Separator picaturi centrifugal S10HV (inox)

Când aburul umed este utilizat în sterilizare, umiditatea în suspensie reduce eficiența transferului de căldură, iar validitatea procesului de sterilizare poate fi compromisă. Separatoarele de picaturi din seria S10HV elimină umiditatea din conductele cu abur. Aburul trece prin separator și ca urmare a efectelor de expansiune, impact și vârtej, particulele cu o greutate specifică mai grea sunt separate, cum ar fi picăturile de apă și umiditatea în suspensie. Condensatul colectat în partea de jos a separatorului trebuie evacuat automat printr-o oala de abur adecvata.

Separator picaturi centrifugal S11 (inox)

Când aburul umed este utilizat în sterilizare, umiditatea în suspensie reduce eficiența transferului de căldură, iar validitatea procesului de sterilizare poate fi compromisă. Separatoarele de picaturi din seria S11 elimină umiditatea din conductele cu abur. Aburul trece prin separator și ca urmare a efectelor de expansiune, impact și vârtej, particulele cu o greutate specifică mai grea sunt separate, cum ar fi picăturile de apă și umiditatea în suspensie. Condensatul colectat în partea de jos a separatorului trebuie evacuat automat printr-o oala de abur adecvata.

Separator pixaturi S10H inox

Când aburul umed este utilizat în sterilizare, umiditatea în suspensie reduce eficiența transferului de căldură, iar validitatea procesului de sterilizare poate fi compromisă. Separatoarele de picaturi din seria S10H elimină umiditatea din conductele cu abur. Aburul trece prin separator și ca urmare a efectelor de expansiune, impact și vârtej, particulele cu o greutate specifică mai grea sunt separate, cum ar fi picăturile de apă și umiditatea în suspensie. Condensatul colectat în partea de jos a separatorului trebuie evacuat automat printr-o oala de abur adecvata.