Afișez toate cele 8 rezultate

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare EPDM

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare EPDM se utilizeaza in instalatii industriale, de incendiu sau termoficare si pot veni insotiti si de certificat pentru apa potabila.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare METAL-METAL

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare METAL-METAL se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza fum sau pudre cu temperaturi ridicate si pot fi actionate cu simplu sau dublu efect, cu posibilitatea de a fi normal inchisi sau normal deschisi.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare NBR

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare NBR se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat, uleiuri, gaze naturale, glicol, sau alte substante care sunt compatibile cu materialele de executie.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare PTFE

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare PTFE se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza lichide corozive, abur de joasa presiune si pot fi actionati cu simplu sau dublu efect, cu posibilitatea de a fi normal inchisi sau normal deschisi.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare PTFE-graphite

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare PTFE-graphite se utilizeaza in instalatiile din industria frigorifica, petrochimica, pentru incalzirea urbana sau geotermie si pot fi actionati cu simplu sau dublu efect, cu posibilitatea de a fi normal inchisi sau normal deschisi.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare silicon

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare Silicon se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, aer sau gaze inerte si pot fi actionati cu simplu sau dublu efect, cu posibilitatea de a fi normal inchisi sau normal deschisi.

Robineti fluture cu actionare pneumatica pentru apa potabila

Robinetii fluture cu actionare pneumatica pentru apa potabila se utilizeaza in instalatiile industriale, de termoficare sau incendiu si pot veni insotiti de certificat pentru apa potabila.

Robineti fluture Lug cu actionare pneumatica etansare EPDM

Robinetii fluture Lug cu actionare pneumatica etansare EPDM se utilizeaza in instalatiile industriale, de termoficare sau incendiu si pot veni insotiti de certificat pentru apa potabila.