Afișez 1 - 12 din 24 de rezultate

Oala de condens bimetalica cu aerisitor

Acest tip de oale de condens bimetalice cu aerisitor sunt recomandate pentru aplicatii industriale care vehiculeaza abur saturat sau supraincalzit. Permit evacuarea aerului, au o descarcare modulanta, au filtru incorporat si nu sunt afectate de vibratii.  

Oala de condens bimetalica UBS20 din inox

Oala de condens bimetalica (si aerisitor) din seria UBS20, complet construita din inox, nu necesita intretinere. Este simpla și robusta si recomandata pentru servicii de picurare, aplicații de urmărire a aburului și unde poate fi recuperata căldura sensibila la condens. Aceasta oala de condens se potriveste cu conectorii universali UCX și cu statia compacta CTS4U pentru oale de condens (vezi produs).  

Oala de condens termodinamica din inox DT40/2

Oala de condens termodinamica DT40/2 cu disc este compacta și ușor de instalat , excelenta pentru sisteme de înaltă presiune, inclusiv in aplicații de insotitori cu abur. Capacul de izolare asigură o funcționare consecventă și o face potrivita in special pentru acele aplicații în care condițiile meteorologice, cum ar fi ploaia și vântul, pot afecta funcționarea normală. Aceasta oala oferă o gamă largă de operare, fără a fi nevoie de alte ajustari.

Oala de condens termodinamica din otel DT42/2

Oala de condens termodinamica din otel DT42/2 cu disc este compacta și ușor de instalat, excelenta pentru sisteme de înaltă presiune, inclusiv in aplicații de insotitori cu abur. Aceasta oala de condens oferă o gamă largă de operare, fără a fi nevoie de alte ajustari.

Oala de condens termodinamica din otel DT46

Oala de condens termodinamica din otel DT46 cu disc este compacta și ușor de instalat, excelenta pentru sisteme de înaltă presiune, inclusiv in aplicații de insotitori cu abur. Capacul de izolare asigură o funcționare consecventă și o face potrivita in special pentru acele aplicații în care condițiile meteorologice, cum ar fi ploaia și vântul, pot afecta funcționarea normală. Aceasta oala de condens oferă o gamă largă de operare, fără a fi nevoie de alte ajustari.

Oala de condens termostatica (aerisitor) din inox TH21SS

Oala de condens termostatica (aerisitor) de tip TH21SS este special conceputa pentru a fi utilizata pe echipamente de procesare produse alimentare, chimice precum si pe aragazuri, sterilizatoare și echipamente de spălătorie. Conexiunile sunt de tip flansa sau filet interior.

Oala de condens termostatica (otel turnat) cu plutitor FLT32

Oala de condens termostatica din otel turnat cu plutitor FLT32 (cu aerisire integrala) este conceputa pentru toate tipurile de echipamente de procesare și încălzire cu abur de joasă și înaltă presiune. Aplicațiile tipice includ încălzitoarele unitare, schimbătoarele de căldură, uscătorii precum și toate aplicațiile în care este esențial un drenaj continuu. Conexiunile sunt cu flanșă sau filet interior pentru instalarea pe orizontală sau verticala.

Oala de condens termostatica cu plutitor – de tip dublu

Oala de condens termostatica dubla cu plutitor  FLT22G/TW (cu aerisire integrala) este conceputa pentru toate tipurile de echipamente de procesare și încălzire cu abur de joasă și înaltă presiune. Aplicațiile tipice includ încălzitoarele unitare, schimbătoarele de căldură, uscătorii precum și toate aplicațiile în care este esențial un drenaj continuu. Conexiunile sunt cu flanșă pentru instalarea pe orizontală.

Oala de condens termostatica cu plutitor FLT17

Oala de condens termostatica cu plutitor tip FLT17 (cu aerisire integrala) este conceputa pentru toate tipurile de echipamente de procesare și încălzire cu abur de joasă și înaltă presiune.

Oala de condens termostatica cu plutitor FLT22S

Oala de condens termostatica cu plutitor  FLT22S (otel-carbon)/FLT22SS (inox) (cu aerisire integrala) este conceputa pentru toate tipurile de echipamente de procesare și încălzire cu abur de joasă și înaltă presiune. Aplicațiile tipice includ încălzitoarele unitare, schimbătoarele de căldură, uscătorii precum și toate aplicațiile în care este esențial un drenaj continuu. Conexiunile sunt cu flanșă pentru instalarea pe orizontală.

Oala de condens termostatica cu plutitor FLT29TW

Aceasta oala de condens este conceputa pentru toate tipurile de aplicații de joasă și înaltă presiune. Acoperă o gamă largă de debituri și căderi de presiune, în diferite dimensiuni, cu conexiuni diferite.

Oala de condens termostatica cu plutitor FLT39TW

Aceasta oala de condens este conceputa pentru toate tipurile de aplicații de joasă și înaltă presiune. Acoperă o gamă largă de debituri și căderi de presiune, în diferite dimensiuni, cu conexiuni diferite.