Afișez toate cele 8 rezultate

Manometre cu contacte electrice

Manometrele cu contacte electrice se utilizeaza in special pentru automatizarea aplicatiilor unde presiunea setata afecteaza pornirea sau oprirea unei pompe ori inchiderea sau deschiderea unui robinet.

Manometre cu glicerina

Manometrele cu glicerina se utilizeaza in special pentru instalatii care vehiculeaza gaze sau lichide compatibile cu componente din aliaj de cupru. Acestea sunt concepute pentru a rezista in conditii dificile de utilizare, schimbari rapide de presiune sau medii de lucru nefavorabile.

Manometre de joasa presiune

Manometrele de joasa presiune se utilizeaza in special pentru medii care vehiculeaza gaze si se recomanda a se folosi in sisteme unde nu este supus la vibratii.

Manometre industriale economice

Manometrele industriale economice se utilizeaza in special in medii gazoase si lichide care sunt compatibile cu componentele din aliaj de cupru si se recomanda pentru sisteme pneumatice si hidraulice.

Manometre total inox

Manometrele total inox sunt facute pentru conditii dificile de utilizare, care implica vibratii sau schimbari rapide de presiune, precum si in medii gazoase si lichide care sunt compatibile cu materialele de executie.

Manometre total inox cu glicerina

Manometrele total inox cu glicerina se utilizeaza in conditii dificile de utilizare, care implica vibratii sau schimbari rapide de presiune, precum si in medii gazoase si lichide care sunt compatibile cu materialele de executie.

Robinet port manometru

Robinetul port manometru se utilizeaza pentru izolarea manometrului de reteaua de abur in momentul in care acestuia i se aplica vreo interventie sau necesita sa fie schimbat.

Sifon de racire

Sifonul de racire se utilizeaza in special pe instalatiile care vehiculeaza o temperatura mai mare decat cea maxim admisa de manometru. Sifonul reduce temperatura mediului la intrarea in manometru cu aproximativ 50%.