Afișez 1 - 12 din 18 rezultate

Pompe condens ADCAMAT APST

Pompele condens ADCAMAT APST se utilizeaza pentru rezolvarea problemelor datorate de slaba evacuare a aburului, cauzate de presiunea diferentiala insuficienta. Acestea au caracteristicile unui sifon plutitor cu plutitor, combinate cu o pompa actionata de presiune.

Pompe condens ADCAMAT POP

Pompele condens ADCAMAT POP se utilizeaza pentru transferul fluide cu temperaturi ridicate, cum ar fi aerul condensat, uleiuri, dar si alte fluide la o prsiune mai ridicata.

Regulator protectie tanc BKRI2

Supapele de acoperire (cu o patura de gaz) a tancurilor sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele de depozitare a tancurilor pentru a preveni și proteja împotriva exploziilor (evitând evacuarea lichidelor inflamabile din vas), pentru a controla contaminarea produsului cu aerul extern care poate umple spațiul de vapori, pentru a reduce pierderile de evaporare (în consecință, pierderi de producție), pentru a reduce coroziunea internă (cauzată de aer și umiditate) și pentru a preveni starea de vid. Procesul de acoperire constă în acoperirea mediului depozitat, de obicei un lichid, cu un gaz (în mod normal N2).

Regulator protectie tanc BKVI2 (cu aerisire)

Supapele de acoperire (cu o patura de gaz) a tancurilor sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele de depozitare a tancurilor pentru a preveni și proteja împotriva exploziilor (evitând evacuarea lichidelor inflamabile din vas), pentru a controla contaminarea produsului cu aerul extern care poate umple spațiul de vapori, pentru a reduce pierderile de evaporare (în consecință, pierderi de producție), pentru a reduce coroziunea internă (cauzată de aer și umiditate) și pentru a preveni starea de vid.

Regulator sanitar de presiune P130

Reductoarele de presiune, cu actiune directa cu diafragmă cu arc, din seria ADCA P130 sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Regulator sanitar de presiune P130A

Reductoarele de presiune cu actiune directa prin incarcarea cu aer, din seria ADCA P130A sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Regulator sanitar de presiune P130C (cu clema)

Reductoarele de presiune, cu actiune directa cu diafragmă cu arc, din seria ADCA P130C sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Regulator sanitar de presiune P130G

Reductoarele de presiune, cu actiune directa cu diafragmă cu arc, cu plug echilibrat, din seria ADCA P130G sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Regulator sanitar de presiune P130H

Reductoarele de presiune, cu actiune directa cu diafragmă cu arc, cu plug echilibrat, din seria ADCA P130H sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Regulator sanitar de presiune P130L (debit mic)

Reductoarele de presiune, cu actiune directa cu diafragmă cu arc din seria pentru debit mic ADCA P130L sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Regulator sanitar de presiune P147 (actionat de pilot)

Reductoarele de presiune, actionate de pilot, din seria  ADCA P130L sunt concepute pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Regulator sanitar de presiune P160

Regulatoarele sanitare de presiune din seria ADCA P160 cu actiune directa cu diafragma cu arc sunt proiectate pentru utilizarea cu abur curat, aer comprimat, apă și alte gaze sau lichide .