Afișez toate cele 10 rezultate

Filtre Y din alama

Filtrele Y din alama se utilizeaza in special in instalatiile care vehiculeaza apa, cum ar fi cele de distributie sau de irigare.

Filtre Y din bronz

Filtrele Y din bronz se utilizeaza in special in instalatiile care vehiculeaza apa, cum ar fi cele de distributie sau de irigare si pot monta atat in pozitie verticala, cat si orizontala.

Filtre Y din fonta

Filtrele Y din fonta se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din inox

Filtrele Y din inox se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din inox

Filtrele Y din inox se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, precum si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din inox CF8M presiuni mari

Filtrele Y din inox CF8M presiuni mari se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din inox presiuni mari

Filtrele Y din inox presiuni mari se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din otel

Filtrele Y din otel se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din otel presiuni mari

Filtrele Y din otel se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens

Filtre Y din otel presiuni mari

Filtrele Y din otel presiuni mari se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.