Afișez 1 - 12 din 76 de rezultate

Filtru abur culinar ISC16

Filtrele de înaltă eficiență ISC16 sunt utilizate pentru a elimina particulele contaminate din gaze precum aburul și aerul comprimat. Construcția optimizată a acestor unități oferă o presiune diferențială scăzută la debite ridicate. Toate marimile contin 2 valve incorporate. Până la 3"/DN 80 li se alătură  fitingurile din industria alimentară conform DIN 11851, iar dimensiunile mai mari (de la DN 100 până pe DN 200) sunt cu flanșe plate fixate cu șuruburi și piulițe. Elementele de filtrare (înlocuibile) sunt realizate din oțel inoxidabil austenitic sinterizat.

Filtru abur igienic ISH10I

Filtrele de înaltă eficiență ISH10I sunt utilizate pentru a elimina particulele contaminate din gaze precum aburul și aerul comprimat. Construcția optimizată a acestor unități oferă o presiune diferențială scăzută la debite ridicate. Toate marimile disponibile au 2 valve incorporate si sunt insotite de cleme- ferule (clamp ferrule) sanitare conform DIN 32676 Seria A. Elementele de filtrare (înlocuibile) sunt realizate din oțel inoxidabil austenitic sinterizat.

Oala de condens termostatica (aerisitor) din inox TH21SS

Oala de condens termostatica (aerisitor) de tip TH21SS este special conceputa pentru a fi utilizata pe echipamente de procesare produse alimentare, chimice precum si pe aragazuri, sterilizatoare și echipamente de spălătorie. Conexiunile sunt de tip flansa sau filet interior.

Oala de condens termostatica din inox TSS22

Oala de condens termostatica (si aerisitor) de tip TSS22 este complet contruita din inox inoxidabil si este special conceputa pentru a fi utilizata pe echipamente de procesare produse alimentare, chimice precum si pe aragazuri, sterilizatoare și echipamente de spălătorie. Dimensiunea mica a acesteia o face ideala pentru utilizarea pe scara larga in aceste varietati de echipamente.

Oala de condens termostatica TSS6 (inox)

Oalele de condens termostatice (aerisitoare) TSS6 din oțel inoxidabil sunt proiectate special pentru a fi utilizate în reactoare, sterilizatoare și linii de distribuție în sisteme de abur curat și pur. Dimensiunile lor mici le fac ideale pentru utilizarea cu o mare varietate de echipamente de acest fel.

Oala de condens termostatica TSS6A (inox)

Oalele de condens termostatice (aerisitoare) TSS6A din oțel inoxidabil sunt proiectate special pentru a fi utilizate în reactoare, sterilizatoare și linii de distribuție în sisteme de abur curat și pur. Dimensiunile lor mici le fac ideale pentru utilizarea cu o mare varietate de echipamente de acest fel.

Oala de condens termostatica TSS6H (capacitate mare)

Oalele de condens termostatice (aerisitoare) TSS6H din oțel inoxidabil sunt proiectate special pentru a fi utilizate în reactoare, sterilizatoare și linii de distribuție în sisteme de abur curat și pur. Dimensiunile lor mici le fac ideale pentru utilizarea cu o mare varietate de echipamente de acest fel. Elementul termostatic este foarte sensibil și proiectat să se deschidă cu o sub-răcire minimă de aproximativ 2 ºC în raport cu temperatura aburului saturat.

Pompe condens ADCAMAT APST

Pompele condens ADCAMAT APST se utilizeaza pentru rezolvarea problemelor datorate de slaba evacuare a aburului, cauzate de presiunea diferentiala insuficienta. Acestea au caracteristicile unui sifon plutitor cu plutitor, combinate cu o pompa actionata de presiune.

Pompe condens ADCAMAT POP

Pompele condens ADCAMAT POP se utilizeaza pentru transferul fluide cu temperaturi ridicate, cum ar fi aerul condensat, uleiuri, dar si alte fluide la o prsiune mai ridicata.

Racitor probe SC32P

Racitoarele de probe ADCA sunt special concepute pentru răcirea probelor de apă din cazan sau aburi pentru analiză. Racitoarele de probă împiedică scăparea aburului de la eșantioanele de lichid sub presiune la cald, care pot fi periculoase și pot duce la o probă incorectă de apă. Acest dispozitiv poate fi folosit pentru analiza apei cazanului și pentru alte aplicații de prelevare sau de răcire compatibile cu materialele de construcție ale acestui dispozitiv.

Regulator protectie tanc BKRI2

Supapele de acoperire (cu o patura de gaz) a tancurilor sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele de depozitare a tancurilor pentru a preveni și proteja împotriva exploziilor (evitând evacuarea lichidelor inflamabile din vas), pentru a controla contaminarea produsului cu aerul extern care poate umple spațiul de vapori, pentru a reduce pierderile de evaporare (în consecință, pierderi de producție), pentru a reduce coroziunea internă (cauzată de aer și umiditate) și pentru a preveni starea de vid. Procesul de acoperire constă în acoperirea mediului depozitat, de obicei un lichid, cu un gaz (în mod normal N2).

Regulator protectie tanc BKVI2 (cu aerisire)

Supapele de acoperire (cu o patura de gaz) a tancurilor sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele de depozitare a tancurilor pentru a preveni și proteja împotriva exploziilor (evitând evacuarea lichidelor inflamabile din vas), pentru a controla contaminarea produsului cu aerul extern care poate umple spațiul de vapori, pentru a reduce pierderile de evaporare (în consecință, pierderi de producție), pentru a reduce coroziunea internă (cauzată de aer și umiditate) și pentru a preveni starea de vid.