Afișez 1 - 12 din 554 de rezultate

Actionare electrica Auma SA

Actionarile electrice Auma tip SA sunt destinate motorizarii robinetilor liniari cu tija ascendenta sau tija neascendenta.

Actionare electrica Bernard AQ

Servomotoarele Bernard AQ sunt actionari electrice care pot fi utilizate atat pentru inchiderea On/Off la 90 grade cat si pentru inchiderea in trei puncte. Actuatoarele AQ pot fi dotate la cerere si cu potentiometru, temporizator sau transmitator de pozitie.

Actionare electrica pentru robineti NA

Actionarea electrica pentru robineti NA este in special utilizata in instalatiile industriale care sunt situate atat in interior, cat si in exterior.

Actionare electrica pentru robineti NA-PCU 4-20 mA

Actionarea electrica pentru robineti NA-PCU 4-20 mA este in special utilizata pentru motorizarea robinetilor sfera sau fluture.

Actionare electrica pentru robineti NA-X ATEX

Actionarea electrica pentru robineti NA-X ATEX este in special utilizata pentru motorizarea robinetilor sfera sau fluture.

Actionare electrica pentru robineti Regada 61-300 Nm

Actionarea electrica pentru robineti Regada 61-300 Nm este in special utilizata pentru motorizarea robinetilor sertar sau cutit.

Actionare electrica pentru robineti SA-PCU 4-20 mA

Actionarea electrica pentru robineti SA-PCU 4-20 mA este in special utilizata pentru motorizarea robinetelor sfert de tura.

Actionare electrica pentru robineti SA03

Actionarea electrica pentru robineti SA03 este utilizata pentru motorizarea robinetelor sfert de tura.

Actionare electrica pentru robineti SA05

Actionarea electrica pentru robineti SA05 este in special utilizata pentru motorizarea robinetelor sfert de tura.

Actionare electrica pentru robineti SA05-X ATEX

Actionarea electrica pentru robineti SA05-X ATEX este in special utilizata pentru motorizarea robinetelor sfert de tura.

Actionare electrica pentru robineti UM1 si UM2

Actionarea electrica pentru robineti UM1 si UM2 este in special utilizata pentru motorizarea robinetelor sfert de tura. Cu o constructie compacta cu o carcasa de plastic, este foarte bine adaptata pentru motorizarea cu sfera si flutura si poate fi utilizata atat in interior, cat si in exterior.

Actionare electrica pentru robineti UM3

Actionarea electrica pentru robineti UM3 este in special utilizata pentru motorizarea robinetilor sfert de tura, sau vanelor fluture de dimensiuni mari si poate fi utilizata atat in interior, cat si in exterior.