Afișez toate cele 8 rezultate

Robineti fluture disc inox etansare EPDM

Robinetii fluture disc inox etansare EPDM se utilizeaza in instalatii industriale, de incendiu sau de termoficare, in care lichidele sunt compatibile cu materialele de executie.

Robineti fluture disc inox etansare silicon

Robinetii fluture disc inox etansare silicon se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer, apa sau fluide alimentare cu temperaturi ridicate si au fiabilitate crescuta.

Robineti fluture disc inox etansare silicon alimentar

Robinetii fluture disc inox etansare silicon alimentar se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer, apa si fluide alimentare cu temperaturi ridicate.

Robineti fluture dublu excentrici etansare PTFE-graphite

Robinetii fluture dublu excentrici etansare PTFE-graphite se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza gaze neutre, fluide potential corozive sau cu grad sporit de contaminare.

Robineti fluture etansare NBR

Robinetii fluture etansare NBR se utilizeaza in instalatiile de transport si distributie a apei, agentilor termici, uleiurilor sau produselor petroliere.

Robineti fluture pentru gaz

Robinetii fluture pentru gaz se utilizeaza in instalatiile de transport si distributie de gaz metan si dispun de certificari specifice.

Robineti fluture pentru gaze arse

Robinetii fluture pentru gaze arse se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza fum sau pudre cu temperaturii ridicate pentru controlul gazelor arse.

Robineti fluture pentru sisteme antiincendiu

Robinetii fluture pentru sisteme antiincendiu se utilizeaza in instalatii de incendiu si sprinklere si dispun de certificare FM.