Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Robinet ventil cu actionare pneumatica PPV25 (ON-OFF)

Robinetii cu ventil PPV25 sunt cu un singur scaun, cu două cai, construiti pentru conexiuni în linie dreapta. Actuatorii pneumatici PPI sunt cu piston. Gama larga de aplicare permite utilizarea acestei supape cu cele mai frecvente fluide de proces, cum ar fi apa, apa supraîncălzită, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PPV25I (inox)

Robinetii cu ventil PPV25I au un singur scaun, sunt cu două cai si sunt construiti pentru conexiuni în linie dreapta. Actuatorii pneumatici PPI sunt cu piston. Gama larga de aplicare permite utilizarea acestei supape cu cele mai frecvente fluide de proces, cum ar fi apa, apa supraîncălzită, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV25

Robinetii cu ventil PV25 sunt cu un singur scaun, cu două cai, construiti pentru conexiuni în linie dreapta. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA - acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA - acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV25 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Gama larga de aplicare permite utilizarea acestei supape cu cele mai frecvente fluide de proces, cum ar fi apa, apa supraîncălzită, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV40

     Robinetii cu ventil PV40 sunt cu un singur scaun, cu două cai, construiti pentru conexiuni în linie dreapta. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV40 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Gama larga de aplicare permite utilizarea acestei supape cu cele mai frecvente fluide de proces, cum ar fi apa, apa supraîncălzită, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV926A

Robinetii cu ventil PV926A (cu unghi aseptic) sunt cu un singur scaun, cu două cai, construiti cu conexiuni unghiulare. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV926A au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Designul cu auto-scurgere este ideal pentru aplicații cu abur curat.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV926H

Robinetii cu ventil PV926H (cu unghi igienic) sunt cu un singur scaun, cu două cai, construiti cu conexiuni unghiulare. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV926H au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Designul cu auto-scurgere este ideal pentru aplicații cu abur curat.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV928

Robinetii cu ventil PV928 (cu unghi igienic) sunt cu două sau trei cai, conceputi in special pentru industria alimentara, chimica, farmaceutica si cosmetica pe langa altele. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV928 au auto-scurgere si au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice conditii de proces.

Robineti ventil ARI FABA PN16

Robinetii cu ventil - corp fonta ARI FABA PN16 sunt robineti de inchidere sau reglare. Sunt folositi in special pentru apa, apa calda, condens, abur, dar si pentru ulei diatermic si alte fluide tehnice.

Robineti ventil ARI FABA PN25

Robinetii cu ventil – corp otel PN 25/40 sunt un tip de robineti de inchidere sau reglare. Sunt folositi in special pentru apa, apa calda, condens, abut, dar si pentru pentru ulei diatermic si alte fluide tehnice.

Robineti ventil ARI FABA PN25

Robinetii cu ventil – corp otel PN 25/40 sunt un tip de robineti de inchidere sau reglare. Sunt folositi in special pentru apa, apa calda, condens, abut, dar si pentru pentru ulei diatermic si alte fluide tehnice.

Robineti ventil ARI STOBU

Robinetii cu ventil - corp fonta ARI FABA PN16 sunt un tip de robinet de inchidere sau reglare. Este folosit in special pentru apa, apa calda, condens, abur, dar si pentru ulei diatermic si alte fluide tehnice.

Robineti ventil bronz corp inclinat cu actionare pneumatica

Robinetii ventil bronz corp inclinat cu actionare pneumatica ZEUS sunt in special utilizati in instalatiile care vehiculeaza aer, apa, alcool, ulei, solutii saline, produse petroliere sau alte fluide compatibile cu RG5.