Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Reductoare presiune corp bronz conexiune filet

Reductoarele presiune corp bronz conexiune filet se utilizeaza in aplicatii unde fluidul atinge o presiune de 60 bar si o temperatura de pana la +120°C.

Reductoare presiune corp bronz conexiune filet exterior

Reductoarele presiune corp bronz conexiune filet exterior se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa potabila sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie si asigura o presiune statica constanta.

Reductoare presiune corp bronz conexiune flanse

Reductoare presiune corp bronz conexiune flanse se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, in procesele industriale si au certificat ACS.

Reductoare presiune corp fonta conexiune flanse

Reductoarele presiune corp fonta conexiune flanse se utilizeaza in instalatiile de alimentare cu apa pentru reducerea presiunii.

Reductoare presiune corp fonta pentru sisteme antiincendiu

Reductoarele presiune corp fonta pentru sisteme antiincendiu se utilizeza in instalatiile de incendiu care vehiculeaza apa sau alte fluide non-agresive, pentru reglarea presiunii.

Reductoare presiune corp inox conexiune filet

Reductoarele presiune corp inox conexiune filet se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza fluide care sunt compatibile cu materialele de constructie, in industria alimentara, farmaceutica sau petrochimica.

Reductoare presiune corp inox conexiune filet pentru presiuni joase

Reductoarele presiune corp inox conexiune filet pentru presiuni joase se utilizeaza pentru protectia echipamentelor care lucreaza la presiuni joase de pana la 1.5 si asigura functionarea optima a acestora.

Reductoare presiune corp inox conexiune filet pentru presiuni mari

Reductoarele presiune corp inox conexiune filet pentru presiuni mari se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza gaze si lichide la presiuni si temperaturi ridicate.

Reductoare presiune corp inox conexiune flanse

Reductoarele presiune corp inox conexiune flanse se utilizeaza pentru mentinerea presiunii constante in aval, pentru a proteja instalatiile la presiuni ridicate, indiferent de fluctuatiile presiunii in amonte.

Reductor presiune P20D pentru sarcini mici

Reductorul de presiune din seria ADCA P20D, actionat cu diafragmă cu arc, cu supapă de reducere a presiunii, este proiectat pentru utilizarea aerului comprimat, a apei și a altor gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție ale acestuia. Acesta este potrivit pentru stațiile de reducere a presiunii în cazul în care sunt implicate sarcini mici. De asemenea mai este recomandat în mod specific pentru a funcționa ca valva pilot în combinație cu alte regulatoare de presiune.

Reductor presiune PRV25/2S

Reductoarele de presiunie cu acțiune directă din seria ADCA PRV25/2S (otel-carbon)  sunt proiectate pentru utilizare pe aburi, aer comprimat, apă și alte gaze și lichide. Acestea sunt potrivite pentru reducerea presiunii aburului si asigura un reglaj fin a presiunii de iesire a acestuia, protejand echipamentele care sunt mai sensibile la vibratiile de presiune. Se utilizeaza pe masini de spălat rufe, vopsire, industrie alimentară, sterilizatoare, etc

Reductor presiune PRV25I din inox

Reductoarele  de presiune cu acțiune directă din seria ADCA PRV25I (inox)  sunt proiectate pentru utilizare pe aburi, aer comprimat, apă și alte gaze și lichide. Acestea sunt potrivite pentru reducerea presiunii aburului si asigura un reglaj fin a presiunii de iesire a acestuia, protejand echipamentele care sunt mai sensibile la vibratiile de presiune. Se utilizeaza pe masini de spălat rufe, vopsire, industrie alimentară, sterilizatoare, etc