Afișez toate cele 7 rezultate

Filtru regulator de presiune

Filtrul regulator de presiune se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat, unde se cere ca aerul sa fie fara impuritati si condens si se monteaza in pozitie orizontala.

Reductor de presiune aer

Reductorul de presiune aer se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat in industriile unde cere o presiune constanta a aerului de comanda pentru actionari pneumatice.

Reductor de presiune aer complet echipat

Reductorul de presiune aer complet echipat se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat si are atat functia de reglare a presiunii, cat si de asigurare a ungerii actionarilor pneumatice.

Reductor presiune P20D pentru sarcini mici

Reductorul de presiune din seria ADCA P20D, actionat cu diafragmă cu arc, cu supapă de reducere a presiunii, este proiectat pentru utilizarea aerului comprimat, a apei și a altor gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție ale acestuia. Acesta este potrivit pentru stațiile de reducere a presiunii în cazul în care sunt implicate sarcini mici. De asemenea mai este recomandat în mod specific pentru a funcționa ca valva pilot în combinație cu alte regulatoare de presiune.

Reductor presiune PRV25/2S

Reductoarele de presiunie cu acțiune directă din seria ADCA PRV25/2S (otel-carbon)  sunt proiectate pentru utilizare pe aburi, aer comprimat, apă și alte gaze și lichide. Acestea sunt potrivite pentru reducerea presiunii aburului si asigura un reglaj fin a presiunii de iesire a acestuia, protejand echipamentele care sunt mai sensibile la vibratiile de presiune. Se utilizeaza pe masini de spălat rufe, vopsire, industrie alimentară, sterilizatoare, etc

Reductor presiune PRV25I din inox

Reductoarele  de presiune cu acțiune directă din seria ADCA PRV25I (inox)  sunt proiectate pentru utilizare pe aburi, aer comprimat, apă și alte gaze și lichide. Acestea sunt potrivite pentru reducerea presiunii aburului si asigura un reglaj fin a presiunii de iesire a acestuia, protejand echipamentele care sunt mai sensibile la vibratiile de presiune. Se utilizeaza pe masini de spălat rufe, vopsire, industrie alimentară, sterilizatoare, etc

Reductor presiune PRV41SS pentru presiuni inalte

Reductoarele de presiune din seria ADCA PRV41 cu acțiune directa a pistonului cu arc, cu supape echilibrate de reducere a presiunii, sunt proiectate pentru a fi utilizate pe aer comprimat, apă și alte gaze sau lichide, compatibile cu materialele construcției acestora. Acestea sunt potrivite pentru stațiile de reducere a presiunii la punctul de utilizare pe diferite aplicații industriale.