Afișez 1 - 12 din 105 rezultate

Cap de condensare FCD

Capetele de condensare ADCA sunt proiectate pentru a promova eficiența energetică pe sistemele noi sau existente. Amestecarea aburului expandat cu apa de completare a cazanului permite ca energia din abur să fie complet absorbită în apă și, prin urmare, reduce risipa de energie care apare în mod normal din descărcarea aburului expandat printr-o aerisire.

Cap degazare TDG

Capul de degazare tip tavă din seria TDG este conceput pentru a încălzi apa de alimentare a cazanului și pentru a reduce nivelul de oxigen și dioxid de carbon (se pot atinge niveluri de oxigen în apa de alimentare mai mici de 0,02 mg/l - 0,02 ppm). Oxigenul rămas poate fi îndepărtat complet folosind substanțe chimice care captează oxigenul. Practic, sistemul complet constă dintr-un vas de stocare, o secțiune de dezaerare și un aerisire.

Cap degazare termic ADG

Capul degazare ADCATherm este conceput pentru a încălzi apa de alimentare a cazanului și pentru a reduce oxigenul și dioxidul de carbon (pot fi atinse valori ale oxigenului în apa de alimentare mai mici de 1,6 mg/L). Oxigenul rămas poate fi îndepărtat complet folosind substanțe chimice care captează oxigenul. Practic, sistemul complet constă dintr-un vas de depozitare, o secțiune a capului de dezaerare și un aerisire.

Capăt evacuare EH

Capetele de evacuare din seria EH au fost proiectate pentru protejarea personalului și exteriorul clădirilor de efectele nocive ale evacuării aburului în atmosferă. Se montează la capătul unei țevi de evacuare verticală și reține eficient umiditatea separată de abur pentru scurgere.

Expandor de purjă BEX

Expandoarele de purjare din seria ADCA BEX sunt utilizate în centralele moderne pentru a răci apa uzată caldă și purjarea cazanelor cu abur înainte de a le descărca în rețeaua de canalizare. Apa uzată  este evacuată în unitate, care se află la presiune atmosferică, iar apa de răcire intră printr-o supapă de control controlată de un termostat, amestecând-o cu apa caldă.

Expandor de purjă BV

Expandoarele de purjare din seria ADCA BV sunt folosite în centralele moderne pentru a răci apa uzată fierbinte și purjarea cazanelor cu abur înainte de a le descărca într-o groapă sau scurgere. Dacă aburul rapid nu poate fi recuperat sau evacuat în atmosferă, poate fi furnizat un sistem suplimentar de pulverizare cu apă de condensare (opțional). Este montat în partea superioară a unității și poate fi controlat de un termostat.

Indicatoare nivel reflex corp otel

Indicatoarele nivel reflex corp otel se utilizeaza pentru vizualizarea fluidului dintr-un rezervor.

Indicatoare nivel transparent corp otel

Indicatoarele nivel transparent corp otel se utilizeaza pentru vizualizarea nivelului de apa dintr-un cazan cu apa sau a fluidului dintr-un rezervor de acumulare.

Injectoare abur SI 125

Injectoarele abur SI 125 sunt injectoare condensatoare care mentine redus nivelul zgomotului si al vibratiilor, precum si incalzirea rapida a fluidelor prin injectia directa a aburului. Acestea pot fi instalate atat vertical, cat si orizontal.

Injectoare abur SI 20

Injectoarele abur SI 20 sunt injectoare condensatoare care mentine redus nivelul zgomotului si al vibratiilor, precum si incalzirea rapida a fluidelor prin injectia directa a aburului. Acestea pot fi instalate atat vertical, cat si orizontal.

Injectoare abur SI125

Injectoarele abur SI125 sunt injectoare condensatoare care mentine redus nivelul zgomotului si al vibratiilor, precum si incalzirea rapida a fluidelor prin injectia directa a aburului. Acestea pot fi instalate orizontal.

Module preparare apa calda ADCATHERM

Modulele preparare apa calda ADCATHERM se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa calda, atat in aplicatii domestice, cat si industriale si sunt concepute pentru incalzirea instantanee a apei, folosind aburul.