Afișez toate cele 4 rezultate

Capăt evacuare EH

Capetele de evacuare din seria EH au fost proiectate pentru protejarea personalului și exteriorul clădirilor de efectele nocive ale evacuării aburului în atmosferă. Se montează la capătul unei țevi de evacuare verticală și reține eficient umiditatea separată de abur pentru scurgere.

Oală de ridicare a condensului

Oalele de ridicare a condensului din seria LIPO sunt folosite pentru ridicarea condensului la țevile înalte, eliminând aburul și loviturile de apă.

Separator centrifugal AS

Separatoarele centrifugale de aer și murdărie din seria AS au fost concepute pentru a fi utilizate în linia de curgere a unui încălzitor hidronic sau a unui sistem de răcire. Funcționarea se bazează pe principiul forței centrifuge, în loc să se bazeze pe separarea cu viteză redusă, oferind avantajul separării eficiente într-un vas mai mic. Unitățile ADCA AS oferă o eficiență maximă de separare, reducând în același timp cerințele de spațiu.

Sistem răcire condens HCC

HCC este un dispozitiv de răcire care permite amestecarea condensului fierbinte cu un condens la temperatură mai scăzută, evitând lovitura de berbec. Evacuarea condensului de la conductele de presiune mai mare este adesea conectată la liniile de condens de joasă presiune, cu temperaturi mai scăzute. Această cădere bruscă de presiune va transforma diferența de căldură sensibilă dintre cele două condiții de fluid în căldură latentă, generând abur expandat.