Afișez toate cele 6 rezultate

Debitmetru ultrasonic portabil

Debitmetrul ultrasonic portabil  este in special utilizat in masurarea apei potabile, a apelor uzate menajere, dar si a lichidelor chimice si a uleiurilor si se monteaza pe exteriorul conductei.

Electroventil pilot cu prindere namur

Electroventilul pilot cu prindere namur este in special folosit pentru comandarea actionarilor pneumatice cu ajutorul aerului comprimat.

Manometre de joasa presiune

Manometrele de joasa presiune se utilizeaza in special pentru medii care vehiculeaza gaze si se recomanda a se folosi in sisteme unde nu este supus la vibratii.

Robineti cutit corp inox actionare pneumatica si roata de manevra

Robinetii cutit corp inox actionare pneumatica si roata de manevra sunt in special folositi pentru asigurarea inchiderii normale in cazul lipsei aerului, cu ajutorul actionarii pneumatice si a rotii de rezerva.

Robineti sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica UMA

Robinetii sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica UMA se utilizeaza pentru amestecul sau distributia fluidelor industriale si reprezinta un sistem compact, robust si economic.

Robineti sfera trecere redusa pentru montaj subteran

Robinetii sfera trecere redusa pentru montaj subteran se utilizeaza in instalatii ingropate, tija acestora permitand actionarea de la suprafata.